דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 156 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת יום הולדת
  • אופן ההכנה לבסיס הלבן:
  • להקציף חמאה עם כוס סוכר, להוסיף ביצים וכוס חלב לסירוגין, להוסיף קמח, חצי כפית מלח וסוכר וניל, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • אופן ההכנה לבסיס החום:
  • 1 לבשל על אש קטנה את השוקולד המריר, 3/4 כוס הסוכר ו- 1/4 כפית המלח. להוסיף את המים הרותחים בהדרגה, עד לקבלת קרם אחיד ומבריק.
  • 2 להסיר מהאש להוסיף 2 חלמונים תוך כדי ערבוב מתמיד.
  • 3 לשים בצד 1 כוס מתערובת השוקולד.
  • 4 לשמן תבנית ולשפוך קודם את המסה הלבנה ומעל את המסה השוקולדית.
  • 5 לאפות 50-60 דקות.
  • 6 להקציף במיקסר את שני מיכלי השמנת המתוקה, חבילה אחת של אינסטנט פודינג וניל, כוס חלב ו- 1/2 כוס סוכר לקצף יציב.
  • 7 לצנן את העוגה, לחצות לשניים ולמרוח 1/2 מכמות השוקולד שהשארנו בצד על החצי התחתון.
  • 8 לשים את החצי השני מעל ולמרוח את קרם השוקולד הנותר מעל.
  • 9 למרוח את הקצפת על העוגה ומסביבה ולקשט.
  • 10 מזל טוב ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה קפיצית מספר 26.

יש לשמור את העוגה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 32.3% 7.3% 60.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב