1. לערבב ביחד את הקמח, הסולת, הקוקוס, אבקת האפייה ושקית סוכר הוניל.
2. לטרוף את 4 החלמונים עם חצי כוס השמן ו- 3/4 כוס החלב.
3. להוסיף את החומרים היבשים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. להקציף את 4 החלבונים תוך כדי הוספת 1/2 כוס סוכר בהדרגה לקצף יציב אך לא נוקשה מדי.
5. לוקחים 1/3 מכמות הקצף, מוסיפים לתערובת וטורפים יחד.
6. לוקחים עוד 1/3 מהקצף, מוסיפים לתערובת ומקפלים. כך גם עם השליש האחרון.
7. להכנת הסירופ - לבשל בסיר כוס מים, כוס סוכר, 1/4 לימון ומקל קינמון עד שהסוכר נמס.
8. לחמם תנור ל- 170 מעלות ולאפות שעה.
9. להוציא את העוגה מהתנור. את השקדים הפרוסים והחלוטים יש לפזר מעל העוגה איך שהיא יוצאת מהתנור ומעליהם להרטיב את העוגה בסירופ באופן שווה.
10. בתיאבון..!