דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 641 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
גולש הונגרי
  • 1 מחממים בסיר מעט שמן קנולה ומטגנים את הבצל עד השחמה.
  • 2 מוסיפים את השום הכתוש יחד עם בשר הבקר. צולים אותו עד שהוא מקבל צבע מכל הצדדים.
  • 3 מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים.
  • 4 מוסיפים מים עד כדי כיסוי, מחכים לרתיחה ושמים על אש קטנה.
  • 5 בסיר לחץ זה לוקח כשלושת רבעי השעה, בסיר רגיל זה לוקח כשעתיים כי הבקר אוהב להתבשל לאט. המרקם שלו צריך להיות מוקרם, לא דליל מדי ולא סמיך מדי.
  • 6 במידה והרוטב סמיך מדי יש להוסיף מעט מים.
  • 7 כחצי שעה לפני סיום הבישול מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה (לא חובה).
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן במקום תפוחי האדמה לבשל אורז לבן עם אפונה או בלי (לפי הטעם) ועליו לשים את הרוטב של הגולש - פשוט נפלא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 14.2% 43.6% 38.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב