דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 641 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מחממים בסיר מעט שמן קנולה ומטגנים את הבצל עד השחמה.
  • 2 מוסיפים את השום הכתוש יחד עם בשר הבקר. צולים אותו עד שהוא מקבל צבע מכל הצדדים.
  • 3 מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים.
  • 4 מוסיפים מים עד כדי כיסוי, מחכים לרתיחה ושמים על אש קטנה.
  • 5 בסיר לחץ זה לוקח כשלושת רבעי השעה, בסיר רגיל זה לוקח כשעתיים כי הבקר אוהב להתבשל לאט. המרקם שלו צריך להיות מוקרם, לא דליל מדי ולא סמיך מדי.
  • 6 במידה והרוטב סמיך מדי יש להוסיף מעט מים.
  • 7 כחצי שעה לפני סיום הבישול מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה (לא חובה).
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן במקום תפוחי האדמה לבשל אורז לבן עם אפונה או בלי (לפי הטעם) ועליו לשים את הרוטב של הגולש - פשוט נפלא.
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות לאה מאור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)761119
חלבונים (גרם)72.1 11.25
פחמימות (גרם)6410
מתוכן סוכרים (גרם)9.5 1.48
שומנים (גרם)23.48 3.66
מתוכם שומן רווי (גרם)7.5 1.17
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.680.11
כולסטרול (מ"ג)195 30.43
נתרן (מ"ג)271.4342.36
סיבים תזונתיים (גרם)6.27 0.98
מים (גרם)474.3274.03
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.020
ויטמין B (מ"ג)23.213.62
ויטמין B1 (מ"ג)0.490.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.750.12
ויטמין B3 (מ"ג)16.072.51
ויטמין B5 (מ"ג)3.450.54
ויטמין B6 (מ"ג)2.370.37
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)63.449.9
ויטמין B12 (מק"ג)12.92.01
ויטמין C (מ"ג)26.764.18
ויטמין E (מ"ג)0.490.08
ויטמין K (מק"ג)5.590.87
סידן (מ"ג)81.212.67
ברזל (מ"ג)7.731.21
מגנזיום (מ"ג)124.8919.49
זרחן (מ"ג)716.95111.89
אבץ (מ"ג)14.142.21
אשלגן (מ"ג)1,887294.47
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.230.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 14.2% 43.6% 38.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה