דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המקלונים)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מקלוני שום
אתם הולכים להתמכר למאפה הזה
  • 1 ללוש את כל מרכיבי הבצק במיקסר במהירות נמוכה למשך כ- 10 דקות, ולאחר מכן להתפיח כשעה.
  • 2 לאחר ההתפחה לחלק את הבצק לשני חלקים, ובעזרת הידיים (ללא מערוך) לפתוח כל חלק בצק לעיגול גדול ולחתוך לרצועות.
  • 3 להעביר את רצועות הבצק אל מגש האפייה, למרוח בשמן הזית, לפזר את המלח הגס והפלפל השחור הגרוס, ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות טורבו למשך כ- 15 דקות.
  • 4 לערבב היטב את החמאה עם הכוסברה והשום, ולמרוח את מקלוני השום פעמיים: בפעם הראשונה ישר לאחר האפייה כשהם חמים מהתנור, ובפעם השנייה לאחר כ- 10 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 25.9% 9.4% 64.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב