גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
מתכון סודי לקבב בוכרי מנצח שעובר אצלנו בירושה במשפחה - קבב בוכרי עסיסי מתערובת בשרים מושלמת בתוספת בצל, פטרוזיליה ותבלינים, 406 קלוריות למנה, 304 קלוריות ל-100 גרם
דניאלה יוסיפוב, אוהבת בישול ואפייה, סוקרת מסעדות, 20.04.2023
10 מנות/יחידות, 134 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקבבים)
ציוד נדרש: שיפודי נירוסטה.
אפשר להכין את הקבבים ממגוון גדול יחסית של נתחים כמו צוואר, שפונדרה וצלעות. שימוש בתערובת סוגי בשר שונים ייצור לכם טעם עסיסי ועשיר יותר משימוש בנתח אחד. אני ממליצה על יחס של 70% בשר ו- 30% שומן כבש. אפשר להכין קבב בוכרי בכל צורה שאתם אוהבים. חשוב: תלושו את רצועות הבצלים לפני שאתם מכניסים אותן לתערובת, ובנוסף תשפדו את הקבב עם מעט ידיים רטובות - זה יעזור לכם לשפד את הקבב בצורה מדויקת יותר (מומלץ בשיפודי נירוסטה). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.