דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 134 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקבבים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קבב בוכרי ביתי
אין על הקבב של הבוכרים
  • 1 להניח את הבשר הטחון ביחד עם שומן הכבש בקערה גדולה שתהיה נוחה ללישה.
  • 2 ללוש את רצועות הבצלים (ראו מידע נוסף) ולהוסיף לקערת הבשר ביחד עם הפטרוזיליה והתבלינים.
  • 3 ללוש היטב את התערובת ואפילו אם יש לכם זמן תנו לה לנוח כשעה במקרר. הפעולה הזאת גורמת לחלבונים להיקשר וככה תקבלו קבב יציב ועסיסי שלא יתפרק לכם בצלייה.
  • 4 לצלות על האש משני הצדדים ולהתפנק על קבב בוכרי אסלי אורגינל פשוט מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגשה עם עגבניות ובצל על האש ובשילוב סלט ירקות קצוץ ופיתות/לאפות. אפשר גם לאפות בתנור בחום של 230 מעלות למשך כ- 10-15 דקות גג.

ציוד נדרש: שיפודי נירוסטה.

אפשר להכין את הקבבים ממגוון גדול יחסית של נתחים כמו צוואר, שפונדרה וצלעות. שימוש בתערובת סוגי בשר שונים ייצור לכם טעם עסיסי ועשיר יותר משימוש בנתח אחד. אני ממליצה על יחס של 70% בשר ו- 30% שומן כבש. אפשר להכין קבב בוכרי בכל צורה שאתם אוהבים. חשוב: תלושו את רצועות הבצלים לפני שאתם מכניסים אותן לתערובת, ובנוסף תשפדו את הקבב עם מעט ידיים רטובות - זה יעזור לכם לשפד את הקבב בצורה מדויקת יותר (מומלץ בשיפודי נירוסטה). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 59.9% 32.8% 6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.54 (1.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב