מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 371 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנת עוף בתנור מושלמת שכולם אוהבים
- 1 בתבנית אפייה המתאימה לתנור פורסים נייר אפייה, עליו מוזגים את שמן הזית והתבלינים, מערבבים, מוסיפים את הדבש והמים, ומערבבים שוב.
- 2 מניחים את חלקי העוף על הרוטב ומעסים אותם שהרוטב יצפה את העוף מכל כיוון וגם מתחת לעור.
- 3 מקלפים ופורסים את תפוחי האדמה לצ`יפס בעובי סנטימטר וחצי (צ`יפס מעט עבה). מעבירים את הצ`יפס לתבנית ומערבבים שוב.
- 4 מכסים את התבנית בנייר אפייה לח ובנייר כסף מעל, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כשעה ועשרים דקות. מסירים את הכיסוי, מגבירים את החום ל- 200 מעלות ומשאירים בתנור להזהבה לכ- 10 דקות נוספות. התוצאה היא עוף עסיסי וטעים עם צ`יפס.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה.
במתכון כתוב בירכי ושוקי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בירכי ושוקי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.1% |
21.1% |
30.8% |
45% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב