דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות מגולגלות דלות פחמימה
עוגיות שוקולד טעימות ודלות בפחמימות
  • הכנת הבצק:
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 160 מעלות.
  • 2 בקערה לערבב את כל המרכיבים היבשים מלבד הממתיקים (קמח השקדים, קמח הקוקוס, הקסנטן גאם והמלח).
  • 3 בקערה נפרדת לטרוף ביחד את החמאה המומסת, הממתיקים והביצה.
  • 4 להוסיף לקערת הרטובים את תערובת היבשים, ולערבב ביחד ליצירת כדור בצק.
  • 5 לחלק את כדור הבצק לשני חצאים, ולרדד כל אחד מהחצאים בעזרת מערוך בין שני ניירות אפייה.
  • הכנת המילוי וההרכבה:
  • 1 בקערה שמתאימה למיקרוגל או בסיר קטן להמיס ולערבב ביחד את כל מרכיבי המילוי.
  • 2 להמתין כמה רגעים לצינון של התערובת השוקולדית, ולמרוח את המילוי על כל אחד מחצאי הבצק. ועכשיו לשלב הכייפי החיתוך והגילגול...
  • 3 אפשרות ראשונה: לפרוס את מרובע הבצק עם השוקולד שמעליו למשולשים ולגלגל כל משולש מהחלק הרחב אל החלק הצר שלו, באופן שתתקבל עוגייה שמזכירה במראה שלה "רוגעלך".
  • 4 אפשרות שנייה: לגלגל את הבצק עם השוקולד שמעליו לצורה של גליל ואז לפרוס בעזרת סכין פרוסות בעובי של כ- 1.5 ס"מ כל אחת.
  • 5 להניח את העוגיות המגולגלות על תבנית עם נייר אפייה, ולהכניס לתנור החם למשך כ- 15-20 דקות או עד לקבלת הזהבה קלה. לאחר שהעוגיות המגולגלות התקררו, ניתן לפדר אותן עם מעט ממתיק אבקת סוכר.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 60.5% 12.4% 22.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.73 (2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב