דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 42 גרם למנה\יחידה (כ- 30 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות ספירלה
  • 1 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 לערבב קמח, אבקת אפייה ומלח.
  • 3 להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב עד לקבלת בצק אחיד.
  • 4 לחלק את הבצק לשניים. חצי אחד לבן, לעטוף בניילון, לחצי השני להוסיף 2 כפיות קקאו ולערבב. לעטוף בניילון ולהכניס שעה למקרר.
  • 5 לקמח משטח עבודה ולרדד כל בצק על נייר אפייה לריבוע. סך הכל שני ריבועים: אחד לבן ואחד חום.
  • 6 להכניס למקפיא ל- 10 דקות.
  • 7 להוציא מהמקפיא, להניח את הבצקים האחד מעל השני (חום על גבי לבן או ההיפך) ולגלגל לנקניק.
  • 8 להכניס שוב למקפיא ל- 10 דקות (לחיתוך קל).
  • 9 לפרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ ולסדר בתבנית אפייה (אין צורך לשמן).
  • 10 לאפות 20 דקות.
  • 11 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
עוגיות טעימות כתוספת לכל משקה חם.

לשמור בכלי אטום.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 16.9% 8.7% 74%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב