מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 254 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 מבשלים את הפסטה על פי ההוראות על גבי האריזה.
- 2 חותכים את הפטריות לקוביות ובמחבת ממיסים את החמאה.
- 3 מעבירים את הפטריות למחבת לטיגון קל, מוסיפים את השום ומערבבים.
- 4 בסיר מרתיחים את השמנת והחלב ומוסיפים את אבקת המרק והתבלינים, מעבירים את הפטריות המטוגנות ומערבבים היטב עד להסמכת הרוטב.
- 5 טועמים ומתקנים תיבול.
- 6 מוזגים לצלחות את הפסטה, מעל את רוטב האלפרדו, מפזרים גבינת פרמזן ומקשטים בעלי בזיליקום.
- 7 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.6% |
20.7% |
15.7% |
55% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב