מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 258 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
שניצל קריספי ביתי מושלם
- 1 להכין 3 קערות לפי הסדר הבא: הקמח המעורבב עם המלח, הביצים הטרופות עם המים ופירורי הלחם עם התבלינים.
- 2 להעביר את השניצלים בכל אחת מהקערות לפי הסדר (לנער עודפי קמח). בכל אחד מהשלבים חשוב להדק היטב ולשים לב שכל השניצל מצופה כמו שצריך (הכי טוב לעבוד עם הידיים).
- 3 בסיום ההכנה להעביר את ערימת השניצלים למקרר לכ- 20-30 דקות לפחות.
- 4 מהמקרר לטגן מיד בשמן חם בגובה 1.5 ס"מ על אש בינונית ולא על להבה גבוהה מדי כדי שהשמן לא יישרף (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן במתכון). חשוב (!): להניח את השניצלים בסיום הטיגון על רשת כדי שיישאר קריספי. מתקבלים שניצלים קריספיים מושלמים שאתם תתענגו על כל ביס!
- 5 בתיאבון

טיפ למתכון
אפשר לשדרג את תערובת פירורי הלחם עם שומשום, שום גבישי, עשבי תיבול יבשים ועוד.
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלים לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בכמות שמן לטיגון רגיל של שניצלים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
20.3% |
30.7% |
49% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב