מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 482 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החלות)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
חלות כאלה עדיין לא טעמתם
- 1 מוסיפים אל קערת המיקסר את כל המצרכים מלבד המלח ומתחילים ללוש (אם הבצק יוצא טיפה יבש אפשר להוסיף עוד קצת מים - זה תלוי בלישה, להוסיף בהדרגה). לאחר כמה דקות של לישה להוסיף את המלח, ולהמשיך ללוש עוד כמה דקות עד לקבלת בצק חלק (15 דקות לפחות - זה חשוב).
- 2 מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים כ- 40-60 דקות עד להכפלת הנפח.
- 3 קולעים חלות איך שאוהבים ומתפיחים עוד כ- 35 דקות. בינתיים, מחממים את התנור מראש לחום של 175 מעלות טורבו.
- 4 מברישים את החלות בביצה טרופה עם סילאן, מפזרים שומשום וקצח או מה שאוהבים ואופים בתנור החם למשך כ- 25-30 דקות (תלוי בסוג התנור) או עד שהחלות שחומות יפה.
- 5 בהצלחה
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מיקסר.
יש להשתמש בכוס חד פעמית לשתייה קרה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.2% |
12.8% |
12.1% |
73.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב