דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 95 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות סהרוני שקדים
עוגיית השקדים הכי טעימה שיש
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 בקערה מניחים את החמאה והסוכר, ומערבבים לאיחוד. מוסיפים את החלמון (שומרים את החלבון), תמצית הוניל וגרידת הלימון, ומערבבים. לבסוף מוסיפים את הקמח, השקדים הטחונים והמלח, ומערבבים רק עד לאיחוד.
  • 3 לוקחים חתיכה יחסית גדולה של בצק, מגלגלים לכדור ואז משטחים לגליל. יוצרים צורה של חצי ירח ומניחים על תבנית עם נייר אפייה (סה"כ 6 עוגיות גדולות).
  • 4 מסיימים ליצור את הצורות ומברישים אותן בחלבון שנשאר מהביצה. מפזרים מעל את השקדים הפרוסים ומכניסים לאפייה של כ- 12-15 דקות. מצננים בחוץ ומפדרים באבקת הסוכר לפי הטעם. מתקבלות עוגיות סהרוני שקדים ממכרות!
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 31.5% 10% 54.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב