דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 495 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרובית במילוי בשר טחון
מנה ראשונה בשרית נהדרת
  • 1 להרתיח את המים עם המלח, להוסיף את הכרובית השלמה, לבשל כ- 5 דקות או עד שהכרובית רכה (אבל לא יותר מדי) ולסנן היטב.
  • 2 לערבב את הבשר הטחון עם הפטרוזיליה והתבלינים (ניתן לתבל עוד לפי הטעם).
  • 3 להכין כדורים קטנים מתערובת המלית, לפתוח בזהירות את פרחי הכרובית, להניח בתוך כל שקע כדור בשר וכך למלא את כל הכרובית.
  • 4 למרוח את הכרובית בשמן המתובל, להניח על נייר אפייה בתוך תבנית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שהכרובית הממולאת בבשר משחימה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.6% 19.4% 42.3% 24.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב