מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 174 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 מטגנים את הדג בשמן הזית כשתי דקות מכל צד עד למצב של סגירת הדג.
- 2 מחממים על אש נמוכה את השמנת, המלח, צרור הבזיליקום הקצוץ והחמאה כ- 5 דקות.
- 3 מחממים תנור ל- 180 מעלות, מניחים את הדג על תבנית אפייה ושופכים את הרוטב מעליו.
- 4 אופים כ- 25 דקות ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
53.8% |
41.4% |
4.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב