דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 326 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת בצל
ארוחת ערב טעימה ביותר
  • 1 להמיס את החמאה במחבת ולהוסיף את הבצל הקצוץ. לטגן על אש נמוכה עד לקבלת צבע בהיר ושקוף (רצוי לאדות את הבצל עם מכסה סגור). להסיר מהאש ולצנן מעט.
  • 2 להעביר את הבצל אל קערה גדולה, להוסיף את כל המצרכים לפי הסדר (מלבד השמן לשימון התבנית, פירורי הלחם וגבינת המוצרלה) ולערבב היטב.
  • 3 לשמן תבנית אפייה מתאימה, לפזר מעט פירורי לחם ולמזוג פנימה את כל תערובת הפשטידה. לפזר מעל כעת את גבינת המוצרלה המגורדת.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש (מומלץ בחום של 180 מעלות) למשך כ- 25-30 דקות עד להזהבה. על מנת לבדוק אם הפשטידה מוכנה יש לנעוץ סכין במרכז הפשטידה. אם היא יוצאת יבשה - הפשטידה מוכנה.
  • 5 מתקבלת פשטידת בצל מושלמת - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשלב בפשטידה גם גבינה צהובה מגורדת ולהוסיף עוד מכמות הגבינות לפי הטעם והמרקם.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 35.8% 25.9% 35.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב