דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 28 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שוקולד שבורות
  • 1 להמיס את השוקולד ולהניח לו להתקרר.
  • 2 לערבב יחד את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח.
  • 3 בבלנדר לערבב את החמאה והסוכר החום לתערובת אחידה, לאחר מכן להוסיף את הביצים ותמצית הוניל. להוסיף גם את השוקולד המומס ולהמשיך לערבל.
  • 4 להוסיף מחצית מהקמח ואז למזוג את החלב. לאחר מכן להוסיף את הקמח שנותר, לערבל עד לעיסה אחידה ולהכניס את העיסה למקפיא לשעה לפחות.
  • 5 בקערה להניח את אבקת הסוכר, ובינתיים לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות. בעזרת שתי כפיות ליצור גוש קטן ולגלגל אותו באבקת הסוכר.
  • 6 להניח את העוגיות במרווחים על תבנית האפייה - העוגיות מכפילות את נפחן. לאפות בתנור במשך כ- 15-16 דקות (לא יותר) - העוגיות צריכות לצאת מהתנור כשהן עדיין רכות (הן מתייצבות ומתקשות בחוץ).
  • 7 בתיאבון חיוך

יש לשמור את העוגיות בכלי סגור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 15.3% 5.6% 78.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב