דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 138 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת בראוניז
  • 1 להמיס חמאה, שוקולד מריר ושוקולד לבן.
  • 2 במיקסר להקציף ביצים וסוכר במשך 5 דקות. טורפים את הביצים לקצף השוקולד.
  • 3 לערבב בקערה נפרדת את הקקאו, הקמח והמלח ולהוסיף לתערובת השוקולד. לערבב עד לקבלת קרם אחיד ואוורירי.
  • 4 לחמם מראש תנור ל- 180 מעלות.
  • 5 על התבנית המרופדת לצקת את הקרם.
  • 6 לאפות 25 דקות עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין רך.
  • 7 לצנן לחלוטין.
  • 8 להקציף 1 שמנת מתוקה, 1 אינסטנט פודינג וניל ו- 3/4 כוס חלב לקרם לבן ולמרוח על העוגה. להכניס למקרר לשעתיים לפחות.
  • 9 להקציף 1 שמנת מתוקה, 1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד ו- 3/4 כוס חלב לקרם חום ולמרוח על הקרם הלבן.
  • 10 לקרר לפחות יממה לפני ההסתערות הגדולה.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה קפיצית מספר 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 42.9% 5.9% 51.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.75 (0.75 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב