דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפה סלמון על בצק פילו
מתאים לכם למנה הראשונה?
  • 1 מערבבים בקערה את שמן הזית, הדבש, החרדל, השום והתבלינים.
  • 2 מניחים על השיש 2 עלי פילו אחד על השני (חשוב לשמן אותם בספריי שמן או באמצעות מברשת על מנת שלא יתייבשו). חותכים את מלבן הפילו ל- 4 מלבנים ובכל מלבן מניחים רצועת סלמון טבולה במרינדה שהכנו.
  • 3 מקפלים משני הצדדים לכיוון הדג ומכווצים בקצוות ליצירת מעין "סוכריה". לקישוט, ניתן לקשור בשתי הקצוות עירית, מעל הדג אפשר להניח חצי פרוסת לימון וענף קטן של תימין.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד להשחמה של הפילו (להיזהר מאפיית יתר כדי שהדג לא יתייבש).
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין את המאפים כך שיהיו גדולים יותר ולא אישיים (לבחירתכם).

הערך התזונתי לא כולל את הקישוטים על המאפים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 24.6% 28% 47.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב