דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפה סלמון על בצק פילו
מאפה סלמון על בצק פילו
מתאים לכם למנה הראשונה?

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מערבבים בקערה את שמן הזית, הדבש, החרדל, השום והתבלינים.
  • 2 מניחים על השיש 2 עלי פילו אחד על השני (חשוב לשמן אותם בספריי שמן או באמצעות מברשת על מנת שלא יתייבשו). חותכים את מלבן הפילו ל- 4 מלבנים ובכל מלבן מניחים רצועת סלמון טבולה במרינדה שהכנו.
  • 3 מקפלים משני הצדדים לכיוון הדג ומכווצים בקצוות ליצירת מעין "סוכריה". לקישוט, ניתן לקשור בשתי הקצוות עירית, מעל הדג אפשר להניח חצי פרוסת לימון וענף קטן של תימין.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד להשחמה של הפילו (להיזהר מאפיית יתר כדי שהדג לא יתייבש).
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין את המאפים כך שיהיו גדולים יותר ולא אישיים (לבחירתכם).

הערך התזונתי לא כולל את הקישוטים על המאפים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של מאיה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)92272
חלבונים (גרם)4.87 14.48
פחמימות (גרם)825
מתוכן סוכרים (גרם)1.47 4.37
שומנים (גרם)4.29 12.76
מתוכם שומן רווי (גרם)0.75 2.24
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.03
כולסטרול (מ"ג)11.25 33.44
נתרן (מ"ג)126.18375.07
סיבים תזונתיים (גרם)0.03 0.09
מים (גרם)12.336.55
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.260.77
ויטמין B (מ"ג)1.925.72
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.18
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.08
ויטמין B3 (מ"ג)1.444.29
ויטמין B5 (מ"ג)0.270.79
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.36
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.2118.47
ויטמין B12 (מק"ג)0.51.49
ויטמין C (מ"ג)1.033.05
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.030.1
סידן (מ"ג)4.4913.34
ברזל (מ"ג)0.10.28
מגנזיום (מ"ג)5.6716.87
זרחן (מ"ג)45.61135.57
אבץ (מ"ג)0.090.25
אשלגן (מ"ג)71.56212.7
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.792.35
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.36
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.792.35
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.371.09

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 24.6% 28% 47.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.33 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.