דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פילה אמנון בתנור ברוטב מרוקאי
פילה אמנון בתנור ברוטב מרוקאי
פילה אמנון בתנור ברוטב מרוקאי
דג קל להכנה לצהריים

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 319 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מערבבים בקערה את השמן עם כל התבלינים.
  • 2 מניחים את הדגים בתבנית האפייה ומברישים בשמן המתובל (אני הגשתי את הדגים כמו "סוכריות" עם נייר האפייה - מוזמנים לראות איך עשיתי בדיוק בסרטון באינסטגרם).
  • 3 מסדרים מעל הדגים את הלימון הפרוס בתוספת כל שאר המרכיבים (את הכוסברה בסוף).
  • 4 מטפטפים מעל הדגים והירקות עוד מעט מהשמן המתובל (בערך כף שמן לכל דג), מכסים עם נייר אפייה ומעליו נייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כרבע שעה.
  • 5 מסירים את הכיסוי וממשיכים לאפות עוד כ- 10-15 דקות (תלוי בסוג התנור). מומלץ בהגשה לסחוט עוד לימון מעל ולהוסיף מלח לפי הטעם. מתקבל פילה אמנון ברוטב מרוקאי פיקנטי בתנור שאתם חייבים לנסות!
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של רמית!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)407127
חלבונים (גרם)39.36 12.33
פחמימות (גרם)144
מתוכן סוכרים (גרם)4.88 1.53
שומנים (גרם)22.79 7.14
מתוכם שומן רווי (גרם)2.8 0.88
כולסטרול (מ"ג)79.8 25
נתרן (מ"ג)674.78211.42
סיבים תזונתיים (גרם)3.05 0.96
מים (גרם)239.3374.99
ליקופן (מ"ג)1.160.36
ויטמין A (מק"ג)184.6657.86
ויטמין B (מ"ג)10.083.16
ויטמין B1 (מ"ג)0.240.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.20.06
ויטמין B3 (מ"ג)7.742.42
ויטמין B5 (מ"ג)1.240.39
ויטמין B6 (מ"ג)0.620.19
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)39.0912.25
ויטמין B12 (מק"ג)2.60.82
ויטמין C (מ"ג)138.9643.54
ויטמין E (מ"ג)3.070.96
ויטמין K (מק"ג)57.5718.04
סידן (מ"ג)78.1424.48
ברזל (מ"ג)2.670.84
מגנזיום (מ"ג)73.1522.92
זרחן (מ"ג)348.49109.19
אבץ (מ"ג)1.060.33
אשלגן (מ"ג)956.59299.72
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.110.35
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.650.2
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.490.47
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.220.38

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 28.8% 49.7% 17.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.45 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.