דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 420 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סינייה ביתית
סינייה מהמטבח הערבי
  • 1 לקצוץ את הבצלים ולטגן בשמן הזית עד להזהבה.
  • 2 בקערה לערבב את הבשר ביחד עם הבצלים והשמן שבהם טוגנו, חצי מהפטרוזיליה הקצוצה, מלח, פלפל שחור ובהרט.
  • 3 משהים את התערובת לחצי שעה במקרר.
  • 4 מטגנים קציצות ומניחים בתבנית.
  • 5 בקערה מערבבים טחינה מוכנה ומים ושופכים מעל הקציצות שבתבנית.
  • 6 זורים מעל את יתרת הפטרוזיליה הקצוצה ומכניסים לאפייה של 20 דקות בחום של 180 מעלות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להכין עם טחינה ביתית ולא מסחרית. ניתן לעטוף את התבנית בבצק על מנת לקבל מעין פיתה דקה מעל הבשר.

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 40.3% 44.6% 13.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.7 (0.72 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב