דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה ספירלית
  • לתחתית:
  • 1 מערבבים פירורי עוגיות עם קקאו, אבקת סוכר וחמאה מומסת.
  • 2 מהדקים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים במקפיא עד שמלית הגבינה מוכנה.
  • מלית הגבינה:
  • 1 בקערה טורפים (לא מקציפים) גבינה וסוכר עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה.
  • 2 מוסיפים ביצים וטורפים לתערובת חלקה. מחלקים את התערובת שווה בין שתי קערות.
  • לתערובת הבהירה:
  • 1 ממיסים יחד שוקולד לבן ו- 1/3 כוס שמנת מתוקה במיקרו, מערבבים היטב עד שהשוקולד נמס ומצננים.
  • 2 מוסיפים לתערובת הגבינה באחת מהקערות.
  • 3 מעבירים כוס מהבלילה לקערית, מוסיפים קורנפלור וטורפים היטב לתערובת חלקה וללא גושים.
  • 4 מחזירים את הכמות הקטנה לתערובת ומערבבים יחד.
  • לתערובת הכהה:
  • 1 ממיסים שוקולד מריר, 1/2 כוס שמנת מתוקה ונס קפה ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
  • 2 מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הגבינה בקערה הנותרת וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מרכיבים ואופים:
  • 1 יוצקים מים רותחים לתבנית גדולה ומניחים בתחתית התנור.
  • 2 מעבירים כל אחת מהתערובות לכד מזיגה ויוצקים באופן הבא: יוצקים בערך כמות של כוס מהתערובת הכהה למרכז התבנית. התערובת תתפשט ותכסה את התחתית.
  • 3 יוצקים שוב למרכז התבנית כמות של כוס - הפעם מהתערובת הבהירה, וכך הלאה לסירוגין עד לסיום הבלילות. מתקבלת דוגמת טבעות.
  • 4 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 140 מעלות לשעה ועשרים דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה קפיצית מספר 26.

בהשראת קרין גורן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 34.1% 15.1% 50.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב