דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 267 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חצילונים ובצל ממולאים בבורגול ובשר טחון
  • 1 לתערובת הבשר - מערבבים בשר בקר טחון, כוס בורגול עבה מושרה במים חמים, פטרוזיליה, כוסברה, מלח, פלפל, בצל אחד ותערובת ראס אל חנות לתערובת אחידה.
  • 2 לרוטב - בסיר שמים שמן זית ומטגנים בצל אחד עד הזהבה, מוסיפים את העגבניות הקלופות והחתוכות לקוביות ומטגנים שתי דקות.
  • 3 מוסיפים פלפל חריף, רסק עגבניות, את שאר התבלינים והמים ומביאים לרתיחה.
  • 4 חורצים את הבצלים ושופכים מים רותחים ל- 10 דקות.
  • 5 מרוקנים את החצילונים (14 חצילונים - 70 גרם כל חצילון) וממלאים עם תערובת הבורגול והבשר וכך גם את הבצלים.
  • 6 מוסיפים את הממולאים לתערובת שמתבשלת לבישול של 40 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.4% 16.7% 23.2% 49.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב