מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 398 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 לחלק את הכרעיים לשוק וירך.
- 2 לחמם שמן בסיר ולהכניס את חלקי העוף.
- 3 לטגן עד להשחמה.
- 4 להוסיף את המלח, הפפריקה, רסק העגבניות והמים ולהביא לרתיחה.
- 5 להנמיך ולבשל שעה.
- 6 להוציא את העוף מהסיר ולהניח בצלחת.
- 7 להוסיף את האורז אל תוך הסיר ובמידת הצורך להוסיף עוד מים.
- 8 לבשל עד שכל הנוזלים נספגים והאורז מבושל.
- 9 להניח את האורז בצלחת מרכזית ומעל את חלקי העוף.
- 10 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.3% |
22.8% |
57.6% |
18.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב