דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 220 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
לחם ממולא בבשר
  • 1 בקערה לערבב את הבשר הטחון, השום הכתוש, הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצים, התבלינים והביצים, עד לקבלת תערובת הומוגנית.
  • 2 במחבת לחמם מעט שמן ולטגן את הבצל הקצוץ עד שמזהיב.
  • 3 להכניס את תערובת הבשר ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו.
  • 4 מהצד של החלה לפרוס פרוסה ולעשות חתך. להוציא את כל המילוי של החלה ולמלא בתערובת הבשר.
  • 5 להניח בתבנית עם נייר אפייה ולשפוך מעל החלה את שמן הזית כך שיכסה את כל החלה.
  • 6 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 20-25 דקות עד שהחלה מזהיבה.
  • 7 להגיש חם.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 38% 49.5% 10.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב