דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טארט בצל ופטריות עם פטנט
טארט בצל ופטריות קל ומהיר
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות.
  • 2 במחבת שמתאימה לאפייה בתנור להמיס את החמאה. להוסיף את השום, המלח, עשבי התיבול והחומץ הבלסמי. לערבב ולהרתיח את הרוטב על הגז כ- 5 דקות.
  • 3 להניח על הרוטב את הבצלים והפטריות (החתוכים לחצאים), לפזר מעל גבינת הפרמזן המגורדת ולהשאיר על הגז על אש בינונית כ- 5 דקות נוספות.
  • 4 להניח על הבצלים והפטריות עיגול בצק עלים בגודל המתאים למחבת (אני השתמשתי במחבת בקוטר 24 ס"מ), ולהכניס את המחבת לאפייה בתנור לכ- 20-25 דקות.
  • 5 לאחר שהבצק השחים להוציא את המחבת מהתנור, לצנן מספר דקות ולהפוך את המאפה על גבי צלחת כך שהבצלים והפטריות יהיו כלפי מעלה. לקישוט השתמשתי בעלי מיני בזיליקום.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת בקוטר 24 ס"מ שמתאימה לאפייה בתנור.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 44.7% 10.5% 41.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.85 (0.9 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב