דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 22 גרם למנה\יחידה (כ- 25 עוגיות מכל רולדה (סה"כ 2 רולדות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מגולגלות פיסטוק ושוקולד לבן
המגולגלות הכי טעימות EVER
  • 1 במיקסר אם וו גיטרה מערבלים את כל מרכיבי הבצק למעט החלמונים והחלב, עד לקבלת פירורים (כמו קוסקוס).
  • 2 מוסיפים את החלמונים ולשים עד לקבלת בצק דמוי פסטלינה (במידת הצורך מוסיפים מעט חלב או מים).
  • 3 מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי של 2.5-3 מ"מ בין שני ניירות אפייה.
  • 4 הכנת המילוי: ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים, מוסיפים את מחית הפיסטוק ומערבבים היטב.
  • 5 מורחים מחצית מהמילוי על כל מלבן בצק ומפזרים את הפיסטוקים הקצוצים.
  • 6 מגלגלים כל חלק לרולדה (בעזרת נייר האפייה) ומקפיאים כחצי שעה. בינתיים, מחממים את התנור מראש לחום של 160 מעלות.
  • 7 אופים את הרולדות במשך כ- 20 דקות (תלוי בסוג התנור). לאחר האפייה מצננים (מומלץ להקפיא לכמה דקות) מפזרים את אבקת הסוכר וחותכים לפרוסות. מתקבלות מגולגלות פיסטוק ושוקולד לבן מושלמות!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 29.1% 7.9% 62.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב