מצרכים למתכון
14 מנות/יחידות, 274 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
הרוסטביף הכי טעים EVER
- 1 לערבב היטב את כל מרכיבי המרינדה ולמרוח על נתח הבשר מכל הצדדים. לכסות ולהעביר למקרר למשך כשעה לספיגת הטעמים (מאחר ואני מכינה נתח טרי אין צורך להשרות לילה שלם. במידה ומכינים נתח פחות איכותי/קפוא - חשוב להשרות במקרר למשך לילה).
- 2 להעביר את הנתח לרשת ולהניח מעל את ענפי הרוזמרין. להכניס לתנור ולהניח מתחת תבנית אפייה עם תפוחי האדמה המתובלים.
- 3 לצלות במשך כ- 5-10 דקות בחום הכי גבוה בתנור על מנת לצרוב את המעטפת של הבשר.
- 4 להנמיך את חום התנור לטמפרטורה של 80 מעלות ולהכניס לנתח את מד החום על הטמפרטורה הרצויה. אני בוחרת 55 מעלות - M (כשעתיים צלייה).
- 5 כאשר מד החום מצפצף ומגיע לטמפרטורה הרצויה - להגביר את חום התנור לטמפרטורה של 250 מעלות על מנת לצרוב שוב את המעטפת (מספר דקות).
- 6 להגיש את הרוסטביף המהמם עם תפוחי האדמה העסיסיים ומלח גס לפיזור מעל (אני אוהבת לחתוך את הרוסטביף לקוביות קטנות/רצועות דקות עם הרוטב לבחירה (ראו רעיונות לשידרוג) ולהגיש עם מלח גס. מתקבל רוסטביף אנטריקוט פשוט מושלם שאתם חייבים לנסות!
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אופציה להגשה: מלח גס, רוטב פלפלת או רוטב צ`ימיצ`ורי.
ציוד נדרש: מד טמפרטורה למטבח.
הערך התזונתי לא כולל את המלח הגס/הרטבים להגשה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.9% |
31.6% |
43.8% |
22.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב