דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

27 מנות/יחידות, 49 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שוקולד צ`יפס הכי טעימות בעולם
המתכון הכי טוב לעוגיות שוקולד צ`יפס
  • 1 מתחילים בלהכין מראש את החמאה החומה: שמים בקלחת את החמאה ומבשלים אותה על אש נמוכה עד שהיא מתקרמלת והופכת לחומה. שימו לב: לא לשרוף! שוקלים 230 גרם מהחמאה החומה לקערה ומניחים בצד שתתקרר. החתיכות הכהות האלה בתחתית הסיר הן הזהב של החמאה החומה, תשתמשו בהן. לאחר כמה שעות שהחמאה כבר התקררה על השיש - מתחילים במתכון.
  • 2 במיקסר עם וו גיטרה מקרימים את החמאה עם הסוכרים וכל התבלינים. תבלינים הכוונה לכל המצרכים שמתבלים לנו את העוגיות: המלח, מחית הוניל ואבקת הקפה (אני טחנתי נס קפה טסטרס צ`ויס במטחנת תבלינים). מפעילים את המיקסר עד שמתקבלת מסה תפוחה ובהירה.
  • 3 מוסיפים את הביצים בהדרגה ונותנים למיקסר לעבוד עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 4 מוסיפים את הקמח, הסודה לשתיה ואבקת האפייה, ומערבלים רק עד שמתאחד.
  • 5 מוסיפים את השוקולדים (חשוב שהשוקולדים יהיו באיכות גבוהה!). מערבלים רק לאיחוד וזהו. אם הבצק מעט פירורי אפשר להוסיף 2 כפות חלב, אבל הוא צריך לצאת ככה.
  • 6 השלב הזה לא חובה - אבל בצק עוגיות משתבח אם הוא יושב כמה שעות במקרר.
  • 7 שוקלים כל עוגייה ל- 45 גרם ומעצבים לצורה מעוגלת מעט אך כדורית (העוגיות מתפשטות באפייה). אופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך כ- 13 דקות.
  • 8 מתקבלות עוגיות שוקולד צ`יפס הכי טעימות בעולם - כל מה שנותר הוא רק להתענג על כל ביס, תודו לי אחרי שתכינו!
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
רצוי מאוד להשתמש במשקל מטבח ולעבוד לפי המידות המדויקות של המרכיבים.

ציוד נדרש: משקל מטבח, מיקסר עם וו גיטרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 33.6% 5.8% 60.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב