מצרכים למתכון
40 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה (יחידות קטנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
הסופגניות הכי כייפיות של חנוכה
- 1 לערבב בקערה גדולה את כל מרכיבי הבצק באמצעות מטרפה עד שמתקבלת עיסה דביקה וחלקה ללא גושים.
- 2 להניח את העיסה בצד למנוחה של כרבע שעה ובינתיים לחמם סיר עם שמן לטיגון עמוק (עדיף להשתמש במד טמפרטורה ולהגיע לחום של 160-165 מעלות. אם אין לכם, תחממו את השמן היטב על אש גבוהה ולאחר מכן תעבדו על אש נמוכה. ניתן גם להוסיף חתיכת גזר למניעת השחרת השמן).
- 3 להעביר באמצעות 2 כפיות מהבצק אל השמן החם ולטגן משני הצדדים עד להזהבה.
- 4 להוציא את הסופגניות אל נייר סופג ולאחר מכן אל קערת סוכר לציפוי מכל הכיוונים.
- 5 מתקבלות סופגניות אשל אווריריות, קריספיות וטעימות בטירוף לחנוכה!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להכין גם בגרסא ללא גלוטן לצליאקים: פשוט החליפו את הקמח הרגיל בתערובת רב תכליתית של קמח ללא גלוטן באותה הכמות - כל השאר כרגיל.
ציוד נדרש: מטרפה.
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסופגניות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן לטיגון עמוק.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.2% |
27.5% |
10.1% |
62.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב