דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בראוניז
  • 1 מחממים את התנור לחום בינוני של 175 מעלות ומרססים את התבנית בגודל 27X30 בשמן או לשמן במעט חמאה.
  • 2 ממיסים את החמאה והשוקולד מעל אדים או במיקרוגל עד שהם נמסים לגמרי (אם אתם ממיסים במיקרוגל אז להתחיל בדקה, להוציא, לבדוק ושוב פעם להוסיף זמן - כדי שהשוקולד לא ישרף).
  • 3 מעבירים לקערה גדולה, להוסיף סוכר, ביצים ותמצית וניל וטורפים היטב ידנית או במטרף חשמלי עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 4 מנפים פנימה את הקמח, הקקאו והמלח ומערבבים עד להיווצרות עיסה אחידה.
  • 5 יוצקים לתבנית ומוסיפים את האגוזים (לא חובה).
  • 6 אופים 25 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז הבראוניז יוצא נקי.
  • 7 מצננים ומגישים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לשמור בכלי אטום במקרר כארבעה ימים או חודש במקפיא.

ציוד נדרש: תבנית בגודל 27X30.

זהירות לא ליבש את העוגה. גם אם היא נראית לכם לא אפוייה זה בסדר - היא צריכה להיות רכה מבפנים עם שכבה יבשה מעל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 29.7% 6.6% 63.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב