גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | בראוניז |
12 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה
ציוד נדרש: תבנית בגודל 27X30.
זהירות לא ליבש את העוגה. גם אם היא נראית לכם לא אפוייה זה בסדר - היא צריכה להיות רכה מבפנים עם שכבה יבשה מעל.
המתכון באדיבות אורלי סרור
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 324 | 432 |
חלבונים (גרם) | 3.89 | 5.17 |
פחמימות (גרם) | 38 | 50 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 17.02 | 22.67 |
שומנים (גרם) | 17.57 | 23.41 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 8.88 | 11.82 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 84.69 | 112.79 |
נתרן (מ"ג) | 95.27 | 126.89 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.07 | 0.09 |
מים (גרם) | 11.28 | 15.03 |
ויטמין A (מק"ג) | 23.21 | 30.91 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.43 | 0.57 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.04 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.1 | 0.13 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.02 | 0.03 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.23 | 0.31 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.03 | 0.03 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 10.3 | 13.71 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.13 | 0.18 |
ויטמין C (מ"ג) | 0.51 | 0.68 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.3 | 0.4 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.15 | 0.21 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.05 | 0.07 |
סידן (מ"ג) | 20.58 | 27.42 |
ברזל (מ"ג) | 0.52 | 0.69 |
מגנזיום (מ"ג) | 2.76 | 3.68 |
זרחן (מ"ג) | 40.51 | 53.95 |
אבץ (מ"ג) | 0.32 | 0.42 |
אשלגן (מ"ג) | 29.27 | 38.98 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 2.04 | 2.72 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.23 | 0.3 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.55 | 0.73 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.51 | 0.68 |