דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 135 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת מיץ
  • 1 מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
  • 2 בזירזוף תוך ערבול איטי מוסיפים שמן ו- 150 מ"ל מיץ תפוזים.
  • 3 מנפים את הקמחים (כולל אבקת השקדים) וא. האפייה ומבליעים בתערובת בכ- 3 פעמים.
  • 4 מוזגים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש כ- 40 דקות עד שהעוגה משחימה בחום של 175 מעלות.
  • 5 להכנת הסירופ - מרתיחים בסיר 150 מ"ל מיץ תפוזים, 4 כפות גדושות סוכר ו- 1/4 כוס מים, עד שכל הסוכר נמס.
  • 6 שופכים עד כמה שאפשר שווה על כל העוגה מיד עם הוצאתה מהתנור.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לפני ההגשה אפשר לפזר אבקת סוכר. לפעמים העוגה משחימה למעלה ועדיין לא מוכנה - להניח מעליה נייר אלומיניום ולהמשיך לאפות עד שהיא מוכנה.

ציוד נדרש: תבנית בינונית מלבנית - 27*33 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 25.2% 8% 65.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב