דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (80 גרם ללחמנייה (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחמניות מתוקות רכות ואווריריות
הלחמניות המתוקות הכי טעימות לילדים
  • 1 להניח בקערת המיקסר את השמרים, הסוכר, כף מהקמח וכוס אחת מהמים הפושרים. לערבב באמצעות מטרפה ידנית ולהמתין כ- 10 דקות.
  • 2 לאחר כ- 10 דקות להוסיף את יתרת הקמח ולהפעיל את וו הלישה. להוסיף בהדרגה את הנוזלים (יתרת המים, הביצים והנטורינה) וללוש את הבצק למשך כ- 10 דקות. לאחר שהבצק התגבש להוסיף את המלח ולערבל עוד מעט.
  • 3 לכדרר את הבצק לכדור יפה ולהניח בקערה משומנת להתפחה של כשעה או עד להכפלת הנפח.
  • 4 בזמן שהבצק תופח להכין את הסירופ: להרתיח את המים והסוכר למשך כ- 5 דקות על הגז עד שהסוכר נמס ולהניח לקירור.
  • 5 לאחר שהבצק תפח לחלק אותו ל- 22 כדורים שווים במשקל של 80 גרם.
  • 6 כל כדור לפתוח לרצועה ולקלוע את הלחמניות. כל לחמנייה לטבול בסירופ הסוכר, להניח על תבנית התנור המרופדת בנייר אפייה ולהתפיח שוב למשך כשעה. בינתיים, לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות.
  • 7 לאחר שהלחמניות תפחו למרוח עליהן ביצה טרופה ולהכניס לאפייה בתנור למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה. מתקבלות לחמניות מתוקות לשבת שכולם יעופו עליהן!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לא ניסיתי להכין עם חמאה אך אפשר לנסות (אותה כמות כמו הנטורינה).

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 8.1% 9.8% 81.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב