דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 116 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת קרמבו ותותים
בשתי מילים: עוגה וואו!
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 טורפים יחד בקערה את כל מרכיבי הבסיס (הסדר לא משנה), מעבירים לתבנית אפייה מלבנית ואופים בתנור למשך כחצי שעה. להוציא ולהניח בצד לקירור.
  • 3 ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם החלב בפולסים של 30 שניות, מערבבים עד לקבלת גנאש חלק ולצנן במקרר למשך כ- 10 דקות.
  • 4 מקציפים את כל מרכיבי הקרם.
  • 5 לאחר שהעוגה מתקררת לגמרי, מורחים את שכבת הקרם ומיישרים אותה כמה שאפשר. כשהגנאש מתקרר מעט (חשוב שלא יהיה חם כדי שלא ימיס את הקרם) - מוזגים אותו בצורה אחידה על העוגה.
  • 6 מקציפים את הקרם לקישוט, מעבירים אל שקיץ זילוף, מזלפים מעל בעזרת צנתר כוכב ומקשטים עם תותים חתוכים לרבעים. שומרים בקירור.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
השוקולד המריר מייצב יותר את הגנאש ולכן מומלץ להוסיף מריר.

ציוד נדרש: תבנית אפייה מלבנית 20x30 ס"מ, מיקסר (אפשר גם ידני).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 37.9% 7% 54.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב