דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 165 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הבייגלס)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בייגל טוסט ביתי
תכינו את כל המרכיבים לטוסט בצד
  • 1 להוסיף לקערת המיקסר את השמרים ומעליהם את הקמח, הסוכר, השמן והמים (ממש לכסות את השמרים במרכיבים האלו). לעבד עם וו לישה עד לקבלת כדור בצק (לקראת סוף הלישה להוסיף את המלח).
  • 2 לשמן את קערת המיקסר, להניח בה את כדור הבצק, לכסות בניילון נצמד ולהניח להתפחה למשך כשעה (פלוס) או עד להכפלת הנפח.
  • 3 בסיום ההתפחה להוציא את האוויר מהבצק, להוציא מהקערה, להניח על השיש, לחלק ל- 6 כדורים ולכדרר באופן שווה (אצלי יצא 900 גרם בצק, כל כדור במשקל 150 גרם).
  • 4 ליצור בכל כדור חור עם האצבע, לסובב באוויר ולהגדיל את החור עד שמתקבלת צורת בייגל.
  • 5 להניח את הבייגלס על תבנית התנור המרופדת בנייר אפייה, להניח טבעות נייר כסף בתוך הבייגלס כדי שהבצק לא יידבק ויהפוך ללחמניה, לכסות ולתת מנוחה של כחצי שעה. בינתיים, לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 6 להבריש את הבייגלס בביצה הטרופה ולפזר את השומשום ולאפות בתנור החם למשך כ- 20 דקות או עד להזהבה (תלוי בסוג התנור). מתקבל בייגל טוסט ביתי מושלם!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לצפות את הבייגלס גם בשומשום שחור, קצח, פרג, זעתר ועוד.

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 15.3% 11.6% 71.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב