דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תכינו את כל המרכיבים לטוסט בצד

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 165 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הבייגלס)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להוסיף לקערת המיקסר את השמרים ומעליהם את הקמח, הסוכר, השמן והמים (ממש לכסות את השמרים במרכיבים האלו). לעבד עם וו לישה עד לקבלת כדור בצק (לקראת סוף הלישה להוסיף את המלח).
  • 2 לשמן את קערת המיקסר, להניח בה את כדור הבצק, לכסות בניילון נצמד ולהניח להתפחה למשך כשעה (פלוס) או עד להכפלת הנפח.
  • 3 בסיום ההתפחה להוציא את האוויר מהבצק, להוציא מהקערה, להניח על השיש, לחלק ל- 6 כדורים ולכדרר באופן שווה (אצלי יצא 900 גרם בצק, כל כדור במשקל 150 גרם).
  • 4 ליצור בכל כדור חור עם האצבע, לסובב באוויר ולהגדיל את החור עד שמתקבלת צורת בייגל.
  • 5 להניח את הבייגלס על תבנית התנור המרופדת בנייר אפייה, להניח טבעות נייר כסף בתוך הבייגלס כדי שהבצק לא יידבק ויהפוך ללחמניה, לכסות ולתת מנוחה של כחצי שעה. בינתיים, לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 6 להבריש את הבייגלס בביצה הטרופה ולפזר את השומשום ולאפות בתנור החם למשך כ- 20 דקות או עד להזהבה (תלוי בסוג התנור). מתקבל בייגל טוסט ביתי מושלם!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לצפות את הבייגלס גם בשומשום שחור, קצח, פרג, זעתר ועוד.

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

עוד הצעות למתכונים

הקליקו לסרטון המלא באינסטגרם!
הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של מיכה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)496301
חלבונים (גרם)12.24 7.42
פחמימות (גרם)7546
מתוכן סוכרים (גרם)10.29 6.24
שומנים (גרם)16.1 9.76
מתוכם שומן רווי (גרם)1.79 1.09
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)42.16 25.58
נתרן (מ"ג)173.96105.54
סיבים תזונתיים (גרם)1.67 1.01
מים (גרם)48.5929.48
ויטמין A (מק"ג)18.1311
ויטמין B (מ"ג)0.850.52
ויטמין B1 (מ"ג)0.370.23
ויטמין B2 (מ"ג)0.270.16
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.170.11
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)38.6623.45
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.06
ויטמין C (מ"ג)53.03
ויטמין D (מק"ג)0.230.14
ויטמין E (מ"ג)0.120.07
ויטמין K (מק"ג)0.030.02
סידן (מ"ג)80.8749.06
ברזל (מ"ג)2.621.59
מגנזיום (מ"ג)1.761.07
זרחן (מ"ג)101.6161.64
אבץ (מ"ג)0.150.09
אשלגן (מ"ג)15.879.63
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.221.34
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.331.42
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.390.23

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 15.3% 11.6% 71.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.