דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה (12 פרוסות מ- 2 תבניות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד של פעם
לא יעזור - זאת עוגת השוקולד הכי טעימה שיש
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 160-170 מעלות טורבו.
  • 2 בקערה גדולה טורפים יחד את הביצים, הסוכר, השמן, המלח והמים. מנפים פנימה את הקמח, אבקת האפייה והקקאו, וטורפים יחד. מוסיפים גם את השוקולד הקצוץ ומערבבים.
  • 3 מוזגים את המסה ל- 2 תבניות אינגליש קייק משומנות ואופים בתנור כ- 35-40 דקות.
  • 4 בינתיים מכינים את הגנאש: ממיסים יחד בקלחת את השוקולד המריר, השמנת המתוקה והסוכר, ומניחים בצד.
  • 5 לאחר שהעוגות יוצאות מהתנור מצפים אותן בגנאש השוקולד, מקשטים בסוכריות צבעוניות אם אוהבים ונהנים מעוגת שוקולד של פעם שתמיד כיף לאכול!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לגרסת פרווה אפשר להחליף את שוקולד החלב בשוקולד מריר פרווה ואת השמנת המתוקה בשמנת צמחית.

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק משומנות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 32.6% 7.3% 57.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב