דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 112 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שיבולת שועל ושוקולד
וואו: עוגיית שיבולת שועל מושלמת!
  • 1 בקערה טורפים יחד את החמאה והסוכר החום עד שנוצרת תערובת חלקה.
  • 2 מוסיפים את הביצה ומחית הוניל, וטורפים היטב עד לקבלת תערובת קרמית וחלקה.
  • 3 מוסיפים את שיבולת השועל, הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח, ומערבבים יחד עד לקבלת בצק רך מאוד.
  • 4 מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומקלות השקדים, מערבבים שוב שהתוספות תיטמענה בבצק ומעבירים את הבצק למקפיא למשך כ- 10 דקות.
  • 5 בינתיים, מחממים מראש את התנור לחום של 190 מעלות.
  • 6 לאחר שהבצק מתקרר יוצרים כדורים שמנמנים (במשקל של 40 גרם), מועכים אותם מעט ומעבירים את הכדורים לתבנית עם נייר אפייה במרווחים גדולים מכיוון שהעוגיות מתפשטות בזמן האפייה.
  • 7 אופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 10-12 דקות ומניחים להתקרר (ייתכן והעוגייה תיראה לא אפויה, אך זה עדיין בסדר שהוצאנו אותה כי היא מתקררת ומתגבשת). מכינים כוס קפה ענק ומתפנקים עם 2-3 עוגיות שיבולת שועל ושוקולד פשוט מושלמות!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
העוגיות יוצאות קראנצ`יות מבחוץ ומעט רכות מבפנים (תלוי בסוג התנור).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 28% 10.4% 57.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב