דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

23 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (20-25 עוגיות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שוקולד צ`יפס חלביות
כל מה שנותר לכם הוא לטבול אותן בכוס חלב
  • 1 מערבבים בקערה עם כף עץ או במיקסר עם וו גיטרה את החמאה יחד עם הסוכר החום והלבן.
  • 2 לאחר שהחמאה מתאחדת עם הסוכר ונוצר מרקם משחתי מוסיפים את הביצה, תמצית הוניל והמלח הגס. מערבלים עד שהכל מתאחד לגמרי ומוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתיה.
  • 3 לאחר שנוצר בצק מוסיפים גם את השוקולד צ`יפס ומערבלים עד להטמעה.
  • 4 מקררים את הבצק למשך כ- 30 דקות במקרר.
  • 5 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 6 מכדררים מהבצק כדורים ומניחים אותם במרווחים על תבנית אפייה של התנור המרופדת בנייר אפייה. ניתן גם לגלגל את הבצק לצורת גליל ולפרוס לעיגולים, בצורה הזו נחסוך את כל זמן הגלגול - אבל זה בהחלט מה שנוח לכם.
  • 7 בשלב זה ניתן לפזר עוד קצת שוקולד צ`יפס מעל העוגיות טרם כניסתן לתנור (לא חובה). אופים למשך כ- 6-7 דקות בלבד בתנור החם (תלוי בסוג התנור).
  • 8 לאחר האפייה מצננים מעט את העוגיות ורק לאחר מכן מגישים. מתקבלות עוגיות שוקולד צ`יפס חלביות פשוט מדהימות שכולם יאהבו!
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מומלץ להשתמש במשקל מטבח.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 19.5% 5.3% 75.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב