דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שוקולד צ`יפס חלביות
עוגיות שוקולד צ`יפס חלביות
כל מה שנותר לכם הוא לטבול אותן בכוס חלב

מצרכים למתכון

23 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (20-25 עוגיות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים בקערה עם כף עץ או במיקסר עם וו גיטרה את החמאה יחד עם הסוכר החום והלבן.
  • 2 לאחר שהחמאה מתאחדת עם הסוכר ונוצר מרקם משחתי מוסיפים את הביצה, תמצית הוניל והמלח הגס. מערבלים עד שהכל מתאחד לגמרי ומוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתיה.
  • 3 לאחר שנוצר בצק מוסיפים גם את השוקולד צ`יפס ומערבלים עד להטמעה.
  • 4 מקררים את הבצק למשך כ- 30 דקות במקרר.
  • 5 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 6 מכדררים מהבצק כדורים ומניחים אותם במרווחים על תבנית אפייה של התנור המרופדת בנייר אפייה. ניתן גם לגלגל את הבצק לצורת גליל ולפרוס לעיגולים, בצורה הזו נחסוך את כל זמן הגלגול - אבל זה בהחלט מה שנוח לכם.
  • 7 בשלב זה ניתן לפזר עוד קצת שוקולד צ`יפס מעל העוגיות טרם כניסתן לתנור (לא חובה). אופים למשך כ- 6-7 דקות בלבד בתנור החם (תלוי בסוג התנור).
  • 8 לאחר האפייה מצננים מעט את העוגיות ורק לאחר מכן מגישים. מתקבלות עוגיות שוקולד צ`יפס חלביות פשוט מדהימות שכולם יאהבו!
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מומלץ להשתמש במשקל מטבח.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ספיר אסייג

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)123413
חלבונים (גרם)1.32 4.44
פחמימות (גרם)1963
מתוכן סוכרים (גרם)8.57 28.74
שומנים (גרם)4.85 16.25
מתוכם שומן רווי (גרם)3.08 10.32
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.120.41
כולסטרול (מ"ג)21.56 72.3
נתרן (מ"ג)91.24305.91
סיבים תזונתיים (גרם)0.03 0.09
מים (גרם)2.478.29
ויטמין A (מק"ג)4.7315.86
ויטמין B (מ"ג)0.150.5
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.13
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.18
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.9316.54
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.09
ויטמין C (מ"ג)0.521.75
ויטמין D (מק"ג)0.060.2
ויטמין E (מ"ג)0.030.1
ויטמין K (מק"ג)0.010.03
סידן (מ"ג)46.24155.05
ברזל (מ"ג)0.41.34
מגנזיום (מ"ג)1.143.81
זרחן (מ"ג)57.52192.85
אבץ (מ"ג)0.040.14
אשלגן (מ"ג)13.1444.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.15
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.110.36
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.10.34

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 19.5% 5.3% 75.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.