דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שוקולד צ`יפ
עוגיות שוקולד צ`יפ
עוגיות אהובות במיוחד על ילדים

מצרכים למתכון

55 מנות/יחידות, 14 גרם למנה\יחידה (50-60 עוגיות בגודל בינוני)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור לחום של 175 מעלות ומכינים שני מגשים עם נייר אפייה עליהם.
  • 2 בקערת מיקסר עם וו גיטרה מניחים את החמאה ושני סוגי הסוכר. מערבלים במהירות גבוהה מספר דקות עד שמתקבלת תערובת תפוחה. מוסיפים את תמצית הוניל והביצה, ומערבבים עד להטמעתם.
  • 3 בקערה נפרדת מנפים יחד את הקמח עם המלח, אבקת האפייה ואבקת הסודה לשתייה. מוסיפים בבת אחת את כל הקמח אל תערובת החמאה ומערבבים לאט רק עד שמתקבל בצק אחיד.
  • 4 מוסיפים את השוקולד צ`יפ ומערבבים מעט.
  • 5 יוצרים מהבצק כדורים בגודל כדור פלאפל ומניחים על המגש תוך שמירה על רווחים גדולים יחסית מכיוון שהעוגיות משתטחות במהלך האפייה.
  • 6 אופים במשך 12 דקות (ללא טורבו) עד שעוגיות מזהיבות מעט בקצוות. מצננים לחלוטין לפני שמורידים מהמגש. העוגיות מתקשות אחרי שמתקררות.
  • 7 הרי לכם עוגיות שוקולד צ`יפ ביתיות מושלמות - בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אירנה משעל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)60424
חלבונים (גרם)0.63 4.48
פחמימות (גרם)960
מתוכן סוכרים (גרם)1.83 12.96
שומנים (גרם)2.62 18.53
מתוכם שומן רווי (גרם)1.59 11.23
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)10.19 72.04
נתרן (מ"ג)36.07255.02
מים (גרם)0.997
ויטמין A (מק"ג)1.9813.98
ויטמין B (מ"ג)29.60.21
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.04
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.13
ויטמין B6 (מ"ג)00.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.584.11
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.08
ויטמין D (מק"ג)0.030.18
ויטמין E (מ"ג)0.010.09
ויטמין K (מק"ג)00.03
סידן (מ"ג)0.745.23
ברזל (מ"ג)0.020.16
מגנזיום (מ"ג)0.161.13
זרחן (מ"ג)2.4517.34
אבץ (מ"ג)0.020.11
אשלגן (מ"ג)1.8813.32
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.14
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.32
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.3

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 22.3% 5.4% 72.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.