דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 358 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קישואים וחצילים ממולאים בבשר
אל תוותרו על המנדולינה
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 200 מעלות.
  • 2 חותכים לאורך את הקישואים והחציל, ולאחר מכן חותכים דק בעזרת מנדולינה.
  • 3 מסדרים את פרוסות הקישואים והחצילים בתבנית עם נייר אפייה, מרססים מעל בספריי שמן ומפזרים מעל את המלח והפלפל השחור.
  • 4 אופים בתנור החם למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה (תלוי בסוג התנור). מוציאים מהתנור, מנמיכים לחום של 180 מעלות ומשאירים את התנור דולק.
  • 5 מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית עד לאיחוד.
  • 6 מניחים ממלית הבשר מעל כל פרוסה של קישוא וחציל (אם החציל רחב מדי מומלץ לחצות אותו כדי שיהיה זהה לרוחב הקישוא), ומגלגלים לממולא.
  • 7 מסדרים יפה את הממולאים בתבנית פיירקס (18x27 ס"מ).
  • 8 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, מוזגים בעדינות מעל הממולאים בתבנית ומכסים את התבנית בנייר אפייה ומעליו נייר כסף.
  • 9 אופים בתנור החם למשך כ- 40 דקות, לאחר מכן מסירים את הכיסוי ואופים למשך כ- 10 דקות נוספות להשחמה. מתקבלים קישואים וחצילים ממולאים בשר ברוטב עגבניות טעימים במיוחד!
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס (18x27 ס"מ).

הערך התזונתי לא כולל את הראס אל חנות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 27.7% 39.7% 26.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב