דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

26 מנות/יחידות, 95 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקאפקייקס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קאפקייקס מתוקים
  • 1 להמיס את השוקולד והחמאה במיקרוגל ולערבב לתערובת קרמית וחלקה. להוסיף את הביצים, השמן, אבקת הקקאו, הסוכר, אבקת האפייה, סוכר הוניל והמלח, ולערבב היטב. להוסיף את הקמח בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד. בינתיים לחמם את התנור מראש לחום של 170 מעלות.
  • 2 על התבנית של התנור להניח תבנית סיליקון עם שקעים ועליה להניח עטרות נייר בכל שקע. בעזרת שקית זילוף לזלף בכל עטרה מתערובת השוקולד עד 1/3 מהגובה.
  • 3 להוסיף כפית קטנה של ממרח חלבה בכל קאפקייק ומעל לצקת שוב את תערובת השוקולד עד לגובה 2/3 (הקאפקייקס תופח).
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 25 דקות ולצנן (זהירות לא לייבש).
  • 5 להקציף במיקסר את השמנת המתוקה, החלב ואינסטנט הפודינג אעד לקבלת תערובת חלקה ויציבה. לחלק את הקרם ל- 4 קעריות קטנות, להוסיף לכל קערה 3 טיפות של צבע מאכל, לקשט כאוות נפשכם ולשמור במקרר.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שלא מעוניין לצפות בקרם יכול להניח על הקאפקייקס שוקולד צ`יפס, סוכריות או אגוזים לפני האפייה.

ציוד נדרש: עטרות נייר גדולות/תבנית סיליקון שקעים, מיקסר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 29.5% 8.3% 62.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב