מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
שילוב הטעמים הכי מוצלח של חיתוכיות
- הכנת הבסיס:
- 1 מערבבים בקערה את פירורי עוגיות הלוטוס יחד עם החמאה המומסת.
- 2 מעבירים את התערובת אל תבנית 20x20 ס"מ המרופדת בנייר אפייה.
- הכנת השוקולד הלבן:
- 1 מחממים מראש את התנור לחום של 170 מעלות (חום עליון-תחתון).
- 2 ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן עם החמאה וטורפים לתערובת אחידה.
- 3 מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה ומערבבים.
- 4 מוסיפים את הסוכר ומחית הוניל, וממשיכים לערבב.
- 5 מנפים פנימה את הקמח, מוסיפים את המלח ומערבבים רק עד שהתערובת נעשית אחידה.
- 6 יוצקים את תערובת השוקולד הלבן על שכבת הלוטוס בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 20-25 דקות עד שהקצוות יציבות ומעט זהובות, אך רכות למדי במרכז. מצננים מעט.
- הכנת הציפוי:
- 1 ממיסים במיקרוגל את ממרח הלוטוס ויוצקים מעל החיתוכיות, מטים מעט את התבנית לצדדים לפיזור וציפוי אחיד.
- 2 מסדרים מעל את עוגיות הלוטוס בצורה ישרה ובאופן שיהיה מרווח. מעבירים למקפיא לכ- 10 דקות עד להתייצבות, חותכים לריבועים ומגישים.
- 3 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית 20x20 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.5% |
30.7% |
6.5% |
62.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב