דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טארט גבינה עם ג`לי ותותים
תודו שבא לכם פרוסה עכשיו (:
  • הכנת הבסיס:
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 170 מעלות (חום עליון תחתון).
  • 2 מערבבים היטב בקערה את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, הביצים והסוכר עד לקבלת בלילה חלקה. מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב לבלילה אחידה.
  • 3 יוצקים אל תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ ואופים בתנור למשך כחצי שעה.
  • 4 בסיום האפייה מצננים היטב.
  • הכנת הקצפת:
  • 1 בקערה חסינת חום ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן והחלב.
  • 2 מקציפים במיקסר את השמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת רכה. מוסיפים את גבינת השמנת והשוקולד הלבן המומס, ומקציפים רק עד לאיחוד.
  • 3 יוצקים את התערובת על גבי בסיס העוגה ומשטחים היטב (אם ויתרתם על הכנת הג`לי, מומלץ להעביר את הקצפת לשק זילוף עם צנתר עגול ולזלף תלוליות שוות על גבי העוגה ולדלג על שלב ההקפאה. סמוך להגשה מניחים על גבי הקצפת את פרוסות התותים).
  • 4 מעבירים למקפיא למשך כ- 10 דקות.
  • הציפוי וההרכבה:
  • 1 מכינים את הג`לי לפי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.
  • 2 מניחים את פרוסות התותים על גבי הקצפת בתבנית, יוצקים מעל את הג`לי ומנערים מעט את התבנית ליישור.
  • 3 מעבירים למקרר עד שהג`לי מתייצב ומתקרר. מגישים טארט גבינת שמנת ותותים מפנק וטעים!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ (לא תבנית לטארט אלא רגילה), מיקסר עם בלון הקצפה.

שיטת ההכנה כוללת גם המסה במיקרוגל, הקצפה והקפאה. העוגה תופחת מאוד במהלך האפייה, אפילו נדמה שהעוגה הולכת להיות עוגת גבינה קלאסית, אבל עד מהרה במהלך הצינון היא נוחתת חזרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 44.7% 8.6% 45.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.82 (0.84 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב