דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בראוניז שוקולד, גבינה ופטל פראנוי
הבראוניז הכי שווה שתטעמו
  • 1 מחממים מראש את התנור על מצב טורבו לחום של 160 מעלות.
  • 2 במיקסר עם וו גיטרה שמים את כל מרכיבי שכבת הגבינה ומערבלים על מהירות נמוכה (חשוב!) עד לקבלת מסה אחידה.
  • 3 בקערה ממיסים יחד את החמאה והשוקולד. מוסיפים את הסוכר וטורפים. מוסיפים את הביצים אחת אחת וטורפים למסה אחידה.
  • 4 בקערה נפרדת מערבבים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, הקורנפלור והמלח, ובעזרת לקקן מאחדים את שתי התערובות למסה אחידה.
  • 5 משטחים את מסת הבראוני בתבנית 20x20 ס"מ המרופדת בנייר אפייה, ומעל שכבת הבראוני מוסיפים את מלית הגבינה לאט ובזהירות.
  • 6 חוצים את הפראנוי (הפטל המצופה בשוקולד) ומניחים על הגבינה.
  • 7 אופים בתנור החם למשך כ- 40 דקות (תלוי בסוג התנור) או עד שמוכן.
  • 8 מצננים כמה שעות או לילה במקרר בכדי שייצא חיתוך אסתטי ולא יתפרק. שומרים בקופסא אטומה במקרר או במקפיא. מתקבל בראוניז מיוחד וטעים!
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה, תבנית 20x20 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 33.4% 11% 54.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב