דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 309 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 פורסים מחצית מדפי הלזניה בתחתית התבנית.
  • 2 שופכים מחצית מתערובת הקוטג`, הביצים והתבלינים.
  • 3 שופכים מחצית מתערובת רסק העגבניות והמים.
  • 4 פורסים מחצית מהעגבניות לפרוסות ומסדרים.
  • 5 חוזרים על ארבעת השלבים הראשונים בשנית.
  • 6 למעלה מפזרים את קוביות הגבינה הבולגרית.
  • 7 מכניסים לתנור/טוסטר שחומם מראש ל- 180 מעלות לכ- 45 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשנות את סוגי הגבינות, להוסיף למעלה מעט גבינה צהובה לייט, וניתן לשדרג עם ירקות נוספים (קישואים/בטטה/זיתים/גמבה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 14.2% 37.8% 45.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב