דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

200 מנות/יחידות, 10 גרם למנה\יחידה (עוגיות קטנות מאוד (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות ריפעת דקות
עוגיות תה מרוקאיות של פעם
  • 1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים מלבד הקמח ואבקת האפייה עד לאיחוד המרכיבים. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומעבדים הכל לבצק אחיד ורך.
  • 2 מניחים את הבצק בקערה למנוחה של כרבע שעה בצד. בינתיים, מחממים מראש את התנור ל- 170 מעלות טורבו.
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים, ומרדדים כל חלק על גבי נייר אפייה לעובי של 1/2 ס"מ.
  • 4 חותכים בעזרת גלגלת משוננת או סכין לריבועים יפים ושווים בגודלם (כל אחד עם הצורה והגודל שהוא מחליט - אין פה חוקים).
  • 5 אופים בתנור החם למשך כ- 25-30 דקות או עד להזהבה מלאה. זהו - מתקבלות עוגיות ריפעת דקות וחלומיות מהמטבח המרוקאי!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 18.1% 9% 72.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב